Äntligen

Nu är vi hemma från vår julturné =) och datorn är på lite bättre humör!


Här kommer så lite utlovade bilder: Jag har tidigare skrivit ett inlägg om julkortshjärtat i filt,  men nu ser det ännu finare ut när det är fyllt av julkort! Tack kära vänner för alla fina julkort!

107445-66

I år hade jag bestämt mig för att göra lite roligare paket så att det inte skulle bli så lätt att gissa innehållet, vilket vissa i min familj är specialister på annars, men i år gav jag dem som sagt en liten match i julklappsinslagningen. Här har jag använt mig av julklappsboxar från IKEA som öppnas med ett lock. Jag fyllde dem med silkepapper och la sedan i presenterna som inte blev så lätta att gissa! Sedan har jag gjort egna julklappsadresser av röda filthjärtan från Panduro som jag sedan skrivit namn på paketmottagaren med vit reliefliner. Det blev mycket uppskattat, så det var värt mödan!

107445-63

Som den julfantast jag är så har granen en viktig plats i pyntandet och julstämningen. I år gjorde jag egna julgranskulor. Jag hade köpt genomskinliga kulor på Panduro som jag sedan dekorerat med servettdecoupage där jag använt ett lim med guldskimmer i för en extra jultouch. De blev dock inte riktigt så glittriga som jag hade hoppats, men de är väl värda sin plats i den fina granen som sambon har huggt =)

107445-64

En av de julklapparna jag har hållt på längst med är en broderad löpare till min farmor. Min farmor tycker mycket om broderier och har själv broderat mycket i sina dar. Så förra året köpte jag material för att göra en löpare till henne. Jag började i augusti så att jag skulle ha gott om tid att bli färdig, det var bara det att det tog såååå lång tid så den blev aldrig klar till förra julen ;-) Så i höstas när jag skulle kika igenom julpyntet så hittade jag ju denna och hade bestämt mig för att den definitivt skulle bli klar i år! Men jag hade så mycket kvar att brodera så jag bestämde mig för att´fuska lite, jag gjorde bara halva så det fick bli en tavla istället :-) Men jag är nöjd med resultatet och det blev lilla farmor också, men nu dröjer det nog ett bra tag innan jag broderar nåt igen, jag var så trött på det på slutet så jag nästan satt och svor över den lilla tomten =)

107445-67

Hoppas att ni alla har haft en underbar jul med mycket godsaker och glädje!


Kommentarer
Postat av: Maria

Va fint du har broderat! Nu blev jag lite sugen på att återuppta en gammal hobby.. hmm! Kul blev julgranskulorna med, det var lite annorlunda!
Jag gjorde samma som du med boxarna, fast jag köpte på Lagerhaus som har elaka tomten som motiv =)

Postat av: penni

Åhh va mycket fint!! Va duktig du är! Julen hos oss har vart bra, skoj o fira uppe i Sthlm efetrsom vi aldrig gjort det innan.. Har köpt min bröllopsklänning nu..en liiiten bild finns att se på bloggen. Men du kan få fler bilder via msn eller mejl sen ;-)

2006-12-30 @ 11:54:17
URL: http://penniscrap.blogg.se
Postat av: Maria

Gott nytt år...
glöm inte utmaningen *mycket viktigt*

http://emen.blogg.se/311206130234_nyrslftet_2007.html

2006-12-31 @ 14:16:53
URL: http://www.emen.blogg.se
Postat av: Junitjej

Gott nytt år på dig!!!
Nytt år~ny gissningslek i min blogg!

2007-01-01 @ 20:44:29
URL: http://junitjej.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback