Det kliar i sko-fingrarna....

Jag är så sugen på att köpa ett par nya festskor!!!!!
Åh, ni anar inte. Det kliar så i mina sko-fingrar, eller vad man nu kan säga.

Har hittat dessa två skönheter men kan inte bestämma mig.

Klicka för att stänga fönstret

Klassisk svart pump med lite extra bling och rosett från Have2Have


eller


Satinsko
Rosa satinpump med peep-toe och söta rosor. En riktig Carrie-sko á la Sex and the city. Kommer från Haléns

Åh såå svårt.........vad tycker ni??

Musik ska byggas utav glädje.....

..........av glädje bygger man musik!

Sitter just nu med det angenäma problemet att försöka komma på fina låtar att ha under vigseln.
Jag vill gärna ha tre låtar (utöver psalmerna) och i stort sett två är bestämda men jag klurar på den tredje. Vill gärna ha en engelsk låt men har svårt att hitta den där perfekta låten.

Vi har fått tag i några solister som ev ska sjunga på vårt bröllop, men ska lyssna på dem först för att höra hur de låter. Och då ville de gärna att vi meddelar vilka låtar vi vill att de ska sjunga.

Så hela kvällen har jag suttit och kollat på Spotify och Youtube för att hitta den där perfekta låten. Det finns några bra alternativ men jag är inte helt bestämd än. Funderar bland annat på följande:

Fields of gold - Eva Cassidy
Songbird - Eva Cassidy
From this moment on - Celine Dion
Love of my life - Michael W Smith
Have I told you lately - Rod Stewart
This I promise you - N-Sync

Vad tycker ni? Nån av dessa eller har ni några bra förslag??

En dröm i vitt!

I helgen var jag och mamma och kikade på bröllopsklänning igen. Nu har jag avverkat bröllopsbutikerna i Växjö, Alvesta, Vinslöv, Halmstad, några i Göteborg, Ängelholm och nu slutligen i Falkenberg. Och vet ni, jag hittade "min" klänning!

Den är alldeles, alldeles underbar och helt perfekt! Precis min stil med alla attribut som jag vill ha, såsom spets och pärlor. Mer än så säger jag inte ;-) Sen som pricken över i:et fick jag prova en slöja som passade helt perfekt till och jag blev helt såld! Så nu har jag två slöjor (köpte en för några veckor sedan också). Så behöver ni en slöja är det bara att säga till =)

Klänningen hänger nu hemma hos mamma och pappa i säkert förvar. Jag skulle bara gå och titta på den varje dag om den hängt här, hehe. Så nu kan jag titta till den lite då och då istället.

Utöver att jag hittade min brudklänning så var även jag och min tärna ute och tittade på klänning till henne och vi hittade en som matchar perfekt in i färgtemat och som satt jättefint på henne så nu är även tärnklänningen köpt!
Två poster avbockade i planeringen!

Inbjudningskorten

Nu har ni fått vänta länge...........men nu har alla inbjudningskort kommit fram ( i alla fall inom Europa) så här kommer de. Jag är sååå nöjd med dem!







Kortet är av Bazzil Bling Diamond där jag har stämplat vårt egengjorda monogram och sedan embossat på framsidan.  Stämpeln är beställd från mycards.se Runtom kortet är det sidenband i guld.
Bakgrunden på insidan är Webster´s pages Inspired Grace (som jag letade efter i två veckor innan jag fick tag i tillräckligt många papper) och sen vit linnemönstrad cardstock från Reprint.

Så, så ser de ut! Jag tycker jättemycket om dem och som ni kanske anar så är vårt färgtema vitt, rosa och guld - underbara färger!! Jag gillar speciellt vårt monogram som jag satt och knåpade med ett tag innan jag fick till det ordentligt, och tanken är att det ska vara genomgående i alla trycksaker på ett eller annat sätt.

Skiing the Pearlgirl way

Puh, jag klarade mig helskinnad från skidåkningen.

Jag är riktigt stolt över mig själv, jag trillade inte i liften denna gången.
Gjorde dock en och annan vurpa i början och kände mig som Steve Urkel "Help! I´ve fallen and I can´t get up"

Men sen efter några åk gick det riktigt bra. Jag kom både upp och ner för backen och lyckades till och med åka liften själv! Wow!!! Sen åker jag väl inte snyggast i baken på mina Bambi-ben. R tyckte jag såg ut tanten i Sällskapsresan "Åh hej....(sväng), åh hej....... (sväng). Riktigt snygg stil om jag får säga det själv =)


Skiing the Pearlgirl way

I helgen postades alla inbjudningskorten och de verkar ha kommit fram ordentligt! Redan några som har hört av sig och jag är såååå glad för mina vänner som redan börjar planera in att de ska komma!!
Så i veckan när alla borde ha fått sina kort (förutom möjligtvis de som skickas över Atlanten) så kommer det bilder här, så håll ut!!

Rykten

Det ryktas om att vi ska åka skidor i helgen
Det ryktas om att det är i en rätt brant backe
Det ryktas om det det är andra gången i mitt liv  jag åker skidor
Det ryktas om att första gången jag åkte var för tre år sen i samma backe
Det ryktas om att jag trillade och blockerade barnliften
Det ryktas om att jag inte kunde komma upp igen
Det ryktas om att de fick stänga av liften och kidsen fick gå förbi mig
Det ryktas även att jag stukade handen vid samma tillfälle


Hur ska detta gå??? Wish me luck!

Sneakpeak

Nu är alla korten klara!! Äntligen!!

Här kommer en liten sneakpeak.......i helgen läggs de på lådan så nästa vecka får ni se dem!!


Workout & facial

God morgon!


Ja jag vet, jag är uppe tidigt fastän jag är ledig......vaknade innan klockan ringde (som jag ställt på kl 9). Kan säga att det är väääääldigt sällan det händer att jag vaknar innan jag måste gå upp.

I alla fall, nu blir det till att smälla i sig en ordentlig frukost för sen bär det av till gymmet för ett träningspass. Och jag som fortfarande har lite träningsvärk kvar från förra veckan, plus att jag sträckte till mig i baken igår på bowlingen. När jag bowlar så snitsar jag till med ena benet bakom för att få till det där rätta knycket och det verkar som om jag sträckte till mig lite igår för det känns i gumpen idag.

Men men, det ska bli skönt med lite träning, måste komma igång med mitt program nu. Efter det har jag en lyxig ansiktsbehandling inbokad så det ska bli så skönt och bara ligga där och bli ompysslad.

I eftermiddag är det mängder med grejer som måste fixas innan vi tar helg så det blir fullt upp idag.
Men i lite lagom tempo :-)

Ansiktsbehandling

Busy busy

Ja det har verkligen varit full rulle de senaste dagarna.
Det är mycket som ska fixas med denna veckan.
Har fixat klart hela hemsidan (efter att ha bytt plattform tre gånger), bara några detaljer återstår, fixar inbjudningskort som jag vill skicka iväg snart.....(ja, ni ska få se kort när de är klara och skickade. Det är ju några av er som är här inne och snokar ibland ;-) ), det kollas på resor och drömmer oss bort etc etc.

Plus att dessutom fundera på klänning, skor, acessoarer, placeringskort, frisör, make up mm. Nu är det ett enda virrvarr i huvudet eftersom jag gärna tänker på allting samtidigt :-)

Och däremellan ska det hinnas med att träna också! Var på ett så kul pass idag, dance aerobic. Det är så grymt kul och instruktören är riktigt riktigt duktig dansare så det är bara att skaka loss och höja pulsen.

Imorgon blir det inte nåt nytt på bloggfronten, då blir det istället bowling och lite käk med jobbarkompisarna. Blir det nån strike mån tro? Vi hörs på fredag igen!

Nighty night

Ah men......

Snälla snälla snälla............ta bort Caroline af Ugglas!!!!

Men så jäkla bra att Sofia gick vidare från Internationella juryns val!!! Den är ju helt klart en av de bästa i melodifestivalen! Skit samma att hon sjunger på grekiska, det spelar väl ingen roll.
Kanske beror på att jag är halvblatte som jag gillar låten :-)
Men nu finns det åtminstone ett bra bidrag till finalen!

Nu, dags för en lördagsdrink!

Hiss och diss


 

Hiss: Håller tummarna för att Star Pilots går vidare i andra chansen!

Diss: Tycker inte om att bli överbjuden på Tradera hela tiden!!!!!!


Träningsdags igen

Då var det dags för träning idag igen. Var riktigt mör i kroppen imorse efter ett boxpass i onsdags då jag tog ut mig lite för hårt. Men eftersom jag hade en tid inbokad med min personliga tränare idag kl 10 så var det bara till att masa sig till gymet. Nu hade min PT lagt upp ett träningsprogram till mig som vi gick igenom för att nå mina mål. Och det var ett rätt så tufft träningsprogram kan jag ju säga.......men han är riktigt bra, får mig att kämpa!

Efter en timme när vi gått igenom hela programmet var jag riktigt slutkörd och musklerna har verkligen fått arbeta ordentligt. "Du kommer nog ha en del träningsvärk i helgen" sa han innan vi var färdiga. Jo tack, det tror jag säkert, har redan börjat känna av mina möra muskler. Aj aj aj. Men vad gör man inte för skönhetens skull =)

Happy anniversary!

Till middagen ikväll smög jag fram med ett litet paket i handen (den svarta påsen) från SoHo, min nya favoritbutik!
Såg genast en lite fundersam blick från R som undrade vad detta var.....

- Varsågod älskling!
- Eeeh......tack.....

Behöver jag säga att R totalt hade glömt bort vår förlovningsdag? Nä, trodde inte det.

I paketet gömde sig i alla fall dessa manschettknappar från Dyrberg/Kern.  Så när jag går och glänser med min stora diamantring på bröllopet tyckte jag att R gott kan ha lite snyggt bling.

Manchetknopen Chris met steen, grijs
Manschettknapparna är i stål med en briljantslipad swarovski i mitten, jag hade valt de med den vita stenen i mitten.
(Nr 2 från höger)

Första mötet med PT'n

Ja, idag var det så dags för första mötet med min PT i Power shape programmet.
Det är ett 10 veckors program med träning och möte med min PT som ska få mig i form och nå ett mål jag satt upp.

Så idag började vi med att prata om vilka mål jag hade med detta osv och sen var det dags för lite tester:
- mäta BMI
- mäta fettprocent
- konditionstest

kan väl säga så mycket som att jag hade precis genomsnittlig kondition för en tjej i min ålder, men enligt min PT var det inte tillräckligt bra. Man ska ha bra kondition, inte genomsnittlig kondition!

Det var ju lite lagom kul sådär att mäta fettprocent när han tar tag i "hullet" i midjan och ska se hur mycket som får plats i den där tången dom använder till att mäta detta. Jag lovar, jag kände mig jättesnygg!

Målen nu blir främst att sänka BMI och fettprocent genom konditionsträning som också ska ge mig bättre kondition. Så nu är det bara till att sätta fart.....
Nästa möte är inbokat till på fredag och tills dess ville han att jag skulle ha kört två konditionspass, gärna spinning (bläää) och 30min vardagsmotion varje dag så ska vi köra styrketräning på fredag.
Hur ska  jag hinna med?!? Jag har ju inte bara träningen utan massa annat fix nu, men det blir väl bara till att planera.

Under middagen ikväll funderade jag på om jag skulle gå upp tidigare på morgonen och gå 30min före frukost.......men det vet jag inte om jag kommer orka. Jag är som en levande zombie på morgnarna som lunkar omkring med halvöppna ögon. Så vi får se hur upplägget blir =) Peppad är jag i alla fall till tusen och jag hoppas min PT kan hålla min motivation uppe!


Kvinnor som råkar illa ut

I lördags kväll var vi och såg Stieg Larsson-baserade filmen Män som hatar kvinnor. Som jag väntat på denna film!! Millennium-triologin är bland de bästa böcker jag läst! Välskrivna, spännande karaktärer och bra handling.
Och filmen var bra och välgjord, lite obehaglig på vissa ställen eftersom den är rätt rå stundom, men överlag var det en bra film. Däremot blir det alltid lite annorlunda att se filmen efter man läst böckerna för jag hade så höga förväntningar på filmen. Men den är sevärd!!



Efter bion blev det en sväng på stan (igen) för att ta en drink innan vi skulle ta bussen hem. Så vi hamnade på Lagerlunden med ett glas rosé. Mmm, svalkande och gott!

På vägen till busshållplatsen ser vi sen en tjej stå och hänga över en kille och helt plötsligt bara segnar hon ihop och trillar ner på marken. Så vi går fram och kollar så att allt är okej och killen säger då att "Hon har bara fått lite mycket att dricka. Hennes kille kommer snart." Så vi fortsätter mot hållplatsen som ligger några meter bort. Bussen dröjer lite och vi går och kollar om tjejen vaknat till men hon ligger fortfarande helt borta på marken. Så jag sa till R att vi måste gå och säga till att de försöker få liv i henne så hon inte bara ligger på marken. Så vi gick bort igen och tjejen var helt okontaktbar och låg helt lealös på marken. Då dyker hennes kille upp med en pizza i handen och säger att allt är lugnt och försöker prata med henne, men ingen reaktion. Men då säger jag till dem att hon kan ju inte bara ligga där och är hon inte kontaktbar så måste vi ju ringa ambulansen. Man vet ju inte om hon fått i sig nåt. Så jag propsar på att vi ska ringa, men de vill inte. Så tjejens pojkvän lyfter upp henne helt lealös och sätter henne på ett cykelställ och försöker ruska till henne och efter en stund börjar hon prata lite.

När de har fått läget under kontroll så går vi och de tar hand om henne. Vid det här lagret har vi missat bussen så det är bara för oss att vänta en halvtimme på nästa. Men det var så skönt att gå därifrån och veta att vi gjort nånting och inte bara struntat i det. Jag hade inte kunnat gå och sova om jag inte hade vetat att hon vaknat till. Känns hemskt att se nån bara ligga sådär och vara helt däckad och borta. Vi måste ju ta hand om varandra!!