Skapat på Rottne-träffen

Förra veckan var det scrap-träff i Rottne, och självklart var jag där!
Förutom massa trevligt umgänge och inspiration så fick jag faktiskt en hel del gjort också.

På lördagen var det hela 10 utmaningar, men jag hann inte riktigt med alla. På söndagen var det 5 utmaningar och här kommer nu de bidragen som jag fick producerat. Lite stolt över mig själv är jag allt som fick gjort så mycket under en helg. Sen var jag precis färdig när jag kom hem på söndagkvällen också ;-)


Först ut är en LO med tema "Jul"Därefter ett kort med tema "Jul"Därefter ett kort med enbart färgerna, brunt, vitt, svart och rosa. (Stämpeln är rosa men det syns inte riktigt på bilden)Därefter en LO som skulle innehålla nånting runt, blomma, brads, band och dold journaling. Och då fick det bli ett bidrag till Mexico-albumet med bilder från besöket på Tequila-fabriken i Atotonilco.
Nästa tema var "att älska" och då blev det denna LO, även den till Mexico-albumet.


Sen var det dags för en LO med enbart färgerna brunt, vitt, svart och rosa. Här med en partybild från bröllopet i Mexico.
Nästa tema var "djurtema". Jag funderade länge på vad jag skulle göra, men till slut bestämde jag mig för att ha fjärilar som mitt djurtema och symboliken av frihet hos fjärilarna. Här har jag liftat layouten från
Penni, tack! ;-)Nästa utmaning skulle man inspireras av en reklamplansch från Oriflame och detta var mitt bidrag. Har inte bestämt journalingen än så det kommer till när jag klurat ut detta.
En av söndagens utmaningar var att scrappa en LO med 3 foton, och jag har längtat så efter att använda dessa foton på solnedgången i Puerto Vallarta, så mitt bidrag blev "Sunset rendez-vous".
Som sagt hann jag med en hel del, kom på att jag även gjorde ytterligare ett julkort men det har jag glömt att fota så det visar jag en annan gång.

Efter scrap-träffen fick jag massa inspiration, så nu är det bara att få tiden för att hinna sitta ner och göra klart allt jag vill göra!

Pearlgirl is back!

Yep, ni läste rätt. Pearlgirl is back!!

Efter en tids bloggpaus är jag nu back in business igen. Jag behöver ju någonstans att lägga upp mina alster, och då är det pearlgirl-bloggen som passar bäst. Den andra kommer inte riktigt i rätt kategori.

Först ut i denna revival visas två LO´s som jag gjort till vårt album om Mexico-resan. Än så länge är det fyllt med 3 LO´s men fler projekt är på gång.

Först är en LO om min goda vän Emma som gifte sig i Mexico, och som var anledningen att vi åkte dit.Till denna LO har jag använt mönstrat papper från Heidi Swapp som bakgrund, vit cardstock, rosa thickers, guldbokstäver samt spetsband. Även blommor och brads fick vara med!

Därnäst ett underbart foto från vår balkong på hotellet i Puerto Vallarta. Jag bara älskar dessa mönstrade papper som man så lätt kan använda som bakgrund till LO´s.Till denna LO har jag använt mönstrat papper  från Heidi Swapp som bakgrund, målat med vit akrylfärg runt fotot samt thickers med bling.