Äntligen gifta!

Lördagen var den mest underbara dagen i mitt liv! En dag som jag väntat länge på och med lång och noggrann planering inför denna dagen blev den precis så bra som det kan bli och lite till!

När jag tänker tillbaka på dagen så är det så många fina detaljer som kommer till minnes, allt från när vi gick uppför kyrkbacken, när ingångsmusiken börjar spela och hjärtat bultar i 110, allt pussande och alla nära och kära som var med och firade vår dag! Det finns så många intryck och fina minnen av denna dagen att jag blir så rörd när jag tänker på det så det tåras i ögonen. Vi hade underbart väder för bröllop, solen sken och lagom varmt. Det trillade dock ner några droppar regn när vi fotograferades innan vigseln så jag fick min beskärda del av det lyckobringande regnet i brudkronan!

Nu packar vi för fullt inför bröllopsresan som bär av till Bali imorgon där vi verkligen kommer kunna njuta av varandra och våra minnen över bröllopet. Vi har fått se en massa underbara bilder som vår toastmaster/fotograf tagit och även en del fina som min söta tärna/toastmadame tagit. Bland annat detta fina!


Foto:
Jennie

När vi kommer hem hoppas jag vi fått fler bilder till oss och då ska jag även skriva lite mer om den underbara dagen!
Stort tack till alla er som var med och förgyllde våran dag!!

Dagen före.....

Nu är det snart dags för den stora dagen!

Idag har jag varit tre timmar på skönhetssalong och fixat naglarna samt fått massage. Sen i eftermiddags har vi dekorerat kyrkan med blommor och lagt ut alla dekorationer i festlokalen och det blir helt perfekt! när jag fick vara med och lägga ut dekorationerna i festlokalen blev jag genast mycket lugnare för jag vet att det då blir precis som jag vill ha det! Nu har vi precis ätit lite räkor med vitt vin och jag ska nu börja packa mina saker inför morgondagen så att ingenting glöms. Sen ska jag inta horisontalläge för min skönhetssömn.

Det kommer bli en helt underbar dag imorgon, dagen då vi gifter oss!
Jag har väntat på denna dagen länge och nu är den äntligen här!! Kram på er alla så hörs vi efter helgen!

Det ser ljust ut!

Åååh hoppas verkligen det stämmer. Det vore helt perfekt i så fall!!


2 dagar kvar och det börjar ordna upp sig!

Oj vad tiden springer iväg fort! Helt otroligt, nu är det bara två dagar kvar till bröllopet, eller egentligen knappt det eftersom det nu är torsdag kväll.

Idag har vi hämtat R's kläder och han har provat så att allt passar, han blir så stilig och snygg :-) Sen hämtade vi också hans ring och min underkjol så nu är de viktigaste ordnat! Eftersom det var en sån underbar dag idag tog vi en välförtjänt paus efter lunch och gick ner till badplatsen för att sola lite och lite färg har jag nog fått idag i alla fall. Efter det blev det storröj av lägenheten så det är snyggt och iordning och sen en solstund med ett glas vin ute på altanen. Kunde inte vara bättre!!!

Nu börjar även alla små detaljer ordna upp sig och det känns så skönt så jag slipper oroa mig haha :)
Nu sitter jag och skriver lite beskrivningar på hur jag vill att festlokalen ska dekoreras. Tanken var att vi skulle fixa det mesta imorgon, men det kommer bli restaurangen som fixar det mesta på lördagen istället och då vill jag vara säker på att jag får det precis som jag vill ha det. R tycker att jag är lite petig, men jag vill bara försäkra mig om att jag får det preciiiiis så som jag vill det. Jag gifter mig ju trots allt bara en gång!

Så när allt det är klart så blir det nog lite slapp framför en film i soffan ikväll. Imorgon blir det manikyr och massage för min del innan vi ska ut till kyrkan och dekorera och sen till festlokalen och lämna av en maaaassa grejer :) sen är det lördag och då smäller det!!

Nu är det dags att fortsätta så jag slipper sitta här hela kvällen =)

Äntligen semester och bara 5 dagar till bröllopet!

Efter att ha jobbat hela sommaren har jag nu äntligen semester! jippiee!
För att fira att vi båda började vår semester i fredags åkte vi ner på stan och åt lite gott och gick sedan på bio för att se Linje 123 kapad. Den var faktiskt ingen höjdare, vi blev riktigt besvikna båda två så den filmen kan jag verkligen inte rekommendera.

I lördags hade vi sedan det sista toastmastermötet för att stämma av alla detaljer och nu börjar det falla på plats, och jag mitt lilla kontrollfreak vet att saker och ting är ordnade så då kan jag slappna av :) R åkte även ut en sväng i skogen igår för premiär av rådjursjakt. Tanken var att han skulle köra hem sen på kvällen men han ringde halv elva och sa att han hade skjutit en bock så han kommer inte hem förrän idag då den skulle flås och styckas. Min söta lilla jägare som kommer hem med kött till oss :-)

Men idag har vi desto fler saker att fixa så jag hoppas han kommer hem snart så vi kan bocka av dagens ärenden:

- Ringa festlokalen och göra ändringar för allergimat
- Skicka bordslayout till festlokalen
- Ringa frisören och boka om tiden för brudnäbben
- Gå till konditoriet och lämna in tillbehör till tårtan
- Hämta tågbiljetter
- Hämta ut mina linser och fixa till R's glasögon
- Köpa ny handväska till Bali
- Attestera mitt tidkort på jobbet
- Lägga in räkningar för betalning
- Shoppa på systemet
- Göra klart toakorgen
- fixa det sista på kyrkkorgarna
- Börja skriva i gästboken
- Maila TTD fotografen
- Fortsätta skriva på checklistorna

Med andra ord en hel del att göra och än finns det mycket kvar, men vi sparar lite till senare i veckan också så det inte blir allt för mycket på en gång.


När man är spontan.....

I fredags var jag lite impulsiv och en sväng på stan senare slutade såhär:
Mami, bli inte arg nu.....



Update: Du  kan andas ut nu mami, det är ingen riktig! Testade en airbrush tattoo men oj vad osäker han var. Ni ser ju själva hur snea bokstäverna blev. ;-)

Jag har blivit hippad!!!

I lördags hade jag och R tänkt åka till Karlskrona och bada men tji fick jag när det bankar på dörren och in stiger mina vänner med filmkamera i högsta hugg!! det är dags för möhippa!!!! hi hi

Så jag fick en cider i handen, bara att börja dricka, och en packlista på saker att packa ner. Sen fick jag på mig urtjusiga kläder och en rosa prinsesskrona. Snabbt därpå åkte en ögonbindel på och jag blev utledd i en bil.
En kort åktur senare har vi kommit ner på stan där jag får gå in på en frisersalong, och jag tänker att gode värld, ni får inte klippa av mig håret som jag sparat ut i ett år!!! Men det var ingen fara, jag blev stajlad och fick massa fina lockar i håret. Och givetvis vätska under hela tiden =)

Sen fick jag en fin skylt runt halsen där det stod "Kramar 1kr" så det var bara att springa på stan och samla ihop pengar genom att sälja kramar. Kan väl tilläggas att det var årets stadsfest och med andra ord huuuur mycket folk som helst. Efter ett tag gick vi vidare mot en restaurang där vi åt god grekisk mat och efter detta bar det åter ner på stan. Denna gången fick jag vända på min skylt och nu stod det istället "tuta så dansar jag". Så jag blev placerad i en av stans mest trafikerade rondeller denna dan och försökte få bilarna att tuta så jag fick dansa för dem. Och jösses vad jag dansade. Allt ifrån stadsbussar till brandbilen, raggarbilar och mopeder tutade så jag dansade loss ordentligt!

Sen var det dags för bowling, men där gick inte så bra för mig. Efter detta en massa andra kluriga uppdrag och de andra tjejerna fick sig säkert ett gott skratt både en och två gånger, hihi =)

På kvällen satt vi sen ute och grillade och hade vinprovning och även jag blev grillad :)
Med andra ord en helt underbar dag och jag hade otroligt kul med lagom mycket pinsamheter. Så tack kära vänner för en fantastisk dag! Jag kommer aldrig glömma det och jag ser verkligen fram emot att se lite bilder från dagen!

So you think you can dance?

Onsdagmorgnar har jag börjat bli väldigt trött. Och det har sin grund i att jag på tisdagkvällar kommer i säng väldigt sent eftersom jag ligger vaken och kollar på So you think you can dance. Jag verkligen älskar allt som har med dans att göra och dansarna i denna säsongen är helt otroligt duktiga! Det är helt galet vad bra de dansar, jag blir fascinerad varenda vecka över vad de kan göra, hur många olika stilar de behärskar osv.

Mina absoluta favoriter igår var när Brandon och Jeanine dansade en argentinsk tango och när Kayla och Kupono dansade modern, contemporary jazz. Titta själva får ni se, det är helt otroligt och de tar mig vid storm och får mig att bänka mig vid tv'n på tisdagkvällarna.





Två helt olika danser men så rörande båda två. Men Brandon och Jeanine är mina favoriter så jag hoppas de går långt!

Fantastisk U2 konsert på Ullevi

Hemma från en härlig helg, eller ja vi kom ju hem i söndags kväll men ändå :)

I fredags åkte vi först till Halmstad och lunchade med mamma och brorsan och sen bar det av till guldsmeden för att hämta ut min ring. Ååååh den var så fin så jag tror jag smäller av!!! Jag blev riktigt nöjd med den och diamanten kom verkligen till sin rätta i denna fattningen. Jag har gått och smygkikat och provat den lite i helgen bara för att få titta på den lite till, men nu så ska den låsas in fram till bröllopet så jag inte provar den jämt och ständigt...my precious, haha.

Sen var det dags för U2 konsert i fredags kväll och det var riktigt bra!! De gör ju sån grymt bra musik och de var verkligen bra live och vi hade rätt bra platser så vi såg hela konserten.

    

Sen grillade vi uppe på Skansen kronan i lördags och tog en barrunda. Hamnade även på ett salsahak där vi tog oss en svängom.