Fint festfolk

Det har varit full rulle de senaste veckorna med mycket som har hänt, men nu börjar det ordna upp sig.
Har tagit igen nästan all förlorad sömn och nu börjar jag känna mig som en människa igen.......har varit så ofantligt trött.

Men nu är det fredag igen och åter en ledig dag. Började med sovmorgon till kl 9 (skönt!) och nu ska det fixas med lite kort och presenter, sen blir det massa ärenden på stan. Ikväll åker vi sen ner till Halmstad för att fira min farmor som fyller 90 år!

Vi var ju också på bröllop i helgen då min bror gifte sig, ett jättefint bröllop fyllt av kärlek och känslor. Och jag läste en dikt i kyrkan och såklart grät jag......jag var så rörd och är alltid så sentimental på bröllop. Men det gick bra ändå :-)

Här kommer en fin bild på det stiliga brudparet!



Och här kommer en bild på Angela x 2 - jag och min fina farmor :


.

Idag blir det bara en låt - en av mina favoriter


Kortaste veckan nånsin?

Det här måste vara den kortaste veckan nånsin!!
Jag har jobbat klart för denna veckan och det känns nu som fredag. Men vänta lite......det är ju bara måndag!
Så nu är det lite ledighet som väntar resten av denna veckan och det ska bli rätt skönt, har en hel del att fixa:

 

  • Imorgon ska jag lyxa till det med ansiktsbehandling hos Sara på nuna och sen blir det husvisning på kvällen. Får se om det äntligen kan vara nåt för oss! Det är bra utgångspris och rätt område i alla fall.
  • Onsdag ska jag förbereda mig lite inför lördagens bröllop då min bror gifter sig. Sen blir det nog också ett dansaerobic-pass här hemma
  • Torsdag åker vi ner till Halmstad och ska äntligen träffa fina farmor som kommit hit till bröllopet
  • Fredag blir det de sista förberedelserna inför bröllopet
  • Lördag är det dags för bröllop! Blir sentimental bara jag tänker på att brorsan min ska gifta sig. Hur ska det gå att hålla tårarna borta när jag ska läsa i kyrkan?

"Tänk på fotboll" sa Rickard :-)


My chinese sweeties

Nu har mina specialbeställda bröllopsskor och väska från Kina anlänt till Sverige!!
Väntar med spänning på dem och hoppas de dyker upp om någon dag!

Håller tummarna ordentligt för att de passar, men det borde de väl göra när de är gjorda efter måtten på mina fötter =)


Slapp söndag

Så skönt att ha en slapp söndag utan några måsten inplanerade. Vaknade vid halv elva ordentligt utvilad och nu har vi bestämt att vi ska göra nåt vi inte gjort på länge, om ens någonsin.....vi ska gå på matiné! ;-)

Vi ska gå och se en film jag så gärna vill se och som jag läste boken för länge sen.


Vilket startfält!

Ja, det är ju klart att jag pratar om Eurovision Song Contest!

Vilken show det är i år! Ett stort "Congratulations to Moscow!" för den fantastiska show de bjuder på! Det är helt fantastisk scen och vilken inledning! Jag som inte gillar Dima Bilan tyckte att hans nummer var riktigt bra! Och vilken scen sen!!! Fantastisk!

I år är nog det starkaste startfältet någonsin! Det är grymt många bra låtar och det kommer bli svårt att tippa utgången på detta. Men dock så har jag några favoriter som jag tror på.

Azerbaijan med Arash och Aysel har en riktigt bra låt med en catchig refräng som jag tror kan gå hela vägen. Sen lite otippat så håller jag faktiskt på Danmark! En helt underbar låt med en refräng som sätter sig direkt och Brinck är ju inte helt fel att vila ögonen på heller! Jag trodde för några dagar sen att Alexander Rybak skulle kunna ta hem hela tjottaballongen, men det tror jag inte längre, hans scenframträdande är inte fullt så starkt som jag hoppats.

Så nu är det bara att vänta på röstningen. Och alla ni som säger att det är kompisröstning i öst........de har faktiskt många starka låtar i år! Bosniens balkanballad är riktigt stark, liksom Kroatiens. Ukrainas dansshow och Azerbaijans etnodance, de kommer få många röster! Inte bara från grannarna i öst utan även från oss i väst!

Nu ska jag njuta lite av den häftiga mellanakten av Cirque de Soleil! Helt fantastiskt!
Och jag säger igen det som alla nationella jurygrupper säger när de ska avge sina röster:
"Thank you for a wonderful show!"

Update: Min favorittippade Azerbaijan slutade trea och söta Alexander Rybak gick och vann hela tjottaballongen! Hans vinnande framträdande var det bästa han gjort! Så Grattis gutten!

Nedräkningen har börjat

Wihooo, nu börjar nedräkningen. Eller rättare sagt, den började redan igår då det var 100 dagar kvar till vårt bröllop. Nu är det bara 99 dagar kvar! Kan inte riktigt fatta vart tiden tar vägen, men nu måste vi sätta oss ner och strukturera upp lite i planeringen.

Det som är fixat hittills är:
kyrka
festlokal
tärna
best man
brudnäbb
toastmaster
toastmadame
fotograf
inbjudningar
önskelista
bokat kläder till R
klänning
underkläder
tärnklänning
näbbklänning
skor och väska beställda
frisör

Och även.......The Honeymoon!!
Så tre dagar efter bröllopet beger vi oss til Bali i två veckor!
Första veckan på Nusa Dua i ett ocean view room with honeymoon treatment på Aston Bali.
Andra veckan flyttar vi till Legian Beach och Bali Mandira där vi ska bo i en Deluxe room with lounge benefits!
 Lyxigt värre :-)
Åh det kommer bli helt underbart!!!



Finalbidrag

Många bra bidrag ikväll i Eurovision, men här kommer de 10 som jag tror går vidare i kvällens semifinal i ESC:

Montenegro
Armenien
Schweiz
Turkiet
Israel
Vitryssland
Makedonien
Rumänien
Portugal
Bosnien & Herzegovina

P.S. Hur söt var inte den lille farbrorn i Portugals bidrag som dansade runt trummorna :-)

Det ska bli spännande att se imorgon hur många rätt jag hade.
Och nej, jag tror faktiskt inte Sverige går vidare. Jag gillade inte alls det nya arrangemanget de har gjort med låten!

Inspiration

Letar för fullt efter inspiration till vårt bröllop, både vad gäller hår, blommor, tårta etc.

Här kommer ett litet inspirationskollage till frisyrer, någon blandning av dessa stilar är jag inne på men har inte helt bestämt mig för hur det ska bli =)



P.S. Ni glömmer väl inte Eurovision ikväll!!!

Imorgon börjar nedräkningen, jikes!

When love takes over

När jag körde ner till Halmstad i fredags hörde jag en riktigt grym låt på radion och lyckades höra vad den hette så jag kunde leta upp den sen. I lördags när vi sen var på Bond så frågade jag DJ´n om han kunde spela den och han sa "Den kommer". Och jag väntade och väntade och väntade, men sen efter typ en timme (!) så spelade han den i en grym remix. Ni skulle sett mig shaka loss på dansgolvet!!! Hehe. Men eftersom ni inte kunde se det så får ni lyssna på låten istället, den är såååå bra, jag har redan laddat ner den till mobilen så jag kan köra den i repeat på väg till jobbet.




When love takes over - David Guetta feat Kelly Rowland

Möhippa i helgen

I lördags var det dags att hippa min blivande svägerska! Så jag hade styrt kosan ner till Halmstad där möhippan skulle vara. Vi hade skickat kort till henne med instruktioner om vad hon skulle packa med sig och att hon skulle köra till angiven destination kl 7.30. Därefter väntade fler kort med nya instruktioner på henne och det blev sedan hotellfrukost på Scandic för att rusta upp för en lång dag!

Sen blev det dags för Vildmarksäventyr ut mot Laholm där vi fick göra lite olika samarbetsövningar och utmaningar, såsom att klättra upp i ett träd. Jag som alltid har haft svårt för att klättra (har inte haft tekniken) tog mig ända upp i trädtoppen 16 meter ovanför marken!!!


Det var högt träd!


Halvvägs upp och förbi den svåraste höjden


Uppe i toppen och ringer i klockan! Yes!!!

Fick några ordentliga blåmärken efter detta, kramade mig fast i trädet några gånger när det inte fanns nån kvist att stiga på. Jag är inte speciellt höjdrädd av mig men när jag såg höjden trodde jag inte jag skulle klara det. Men adrenalinkicken satte fart på mig och det gick undan och shit vilken härlig känsla av att ha klättrat så högt upp! Skitkul var det!!


Resten av möhippan blev det picnic i parken, singstar-challenge, margaritas, tequila-race (hrrrmmm) och party på Bond!
Och jag tror att den blivande bruden hade lika kul som vi om inte roligare! :-)

Ringen beställd!

Har ju glömt att berätta, men vigselringen är bestämd!!!!
Det blir en diamantring med en stor fin diamant, på 0,51 ct "´Cause diamonds are a girls best friend!" ;-) Ringen ska göras hos guldsmed så det är ingen färdig mångproducerad ring. Åh den kommer bli så fin men jag vill ju ha den nu!!
Ska se om jag inte kan få den klar lite tidigare än augusti, som guldsmeden ville. Känns som det kan bli lite stressigt annars. Och speciellt jag som måste ha koll på allt och gärna vill att det ska vara klart flera veckor innan =)

Ringen är tänkt att se ut ungefär såhär, dock ska skenan göras om lite så att den passar min förlovningsring.


Längtar tills den pryder mitt finger!

Valborg

Valborgsmässoafton igår och det var fint väder även igår, fast ganska så blåsigt. Många eldar ställdes in pga det torra vädret men det blev av på några ställen trots allt.

i år firade vi med våra vänner Jennie och Stefan med barn och cyklade ut till Ryttartorpet. Där var barnfamiljernas paradis.....hur många ungar som helst!! Och när jag såg att de hade en sån där uppblåst hoppborg så begav jag mig snabbt dit med lille Max för att hoppa. Sånt är ju bara sååå roligt!! Förstår inte att inte fler vuxna hoppar - det var bara jag där i hoppborgen med alla kidsen =)

Sen blev det ganska sen hemgång för vår del, eller rättare sagt cykeltur. Typiskt nog hade mitt framlyse pajat och R´s baklyse gått sönder, så han fick cykla först och lysa och jag cyklade efter med min baklykta =)
På vägen hem såg vi även ett stjärnfall!!! Jättefint och starkt lyste det.

Idag blev det sovmorgon och nu ska jag masa mig iväg till gymmet medan R ska putsa klart lite på båten. Sen blir det sjösättning efter lunch!!

Ha en trevlig 1 maj!