Ny layout

Jag kom just på att jag inte har visat något av det jag scrappade på Rottne-träffen för en månad sedan. Så nu är det hög tid att visa lite av vad jag gjorde. Och för skojs skull tänkte jag börja med att visa det bidraget som jag faktiskt vann omröstningstävlingen med. Så tack alla ni som röstade på mig! Det är jättekul att det är fler än jag som tycker om mina alster.Jag scrappade bara bröllopsbilder och honeymoonbilder på träffen för att få lite till bröllopsalbumet, så jag tyckte att vår söta lilla brudnäbb skulle scrappas om. Denna LO satte jag sedan upp på canvas och gav till henne på 4-årsdagen och hon blev så glad! Jag älskar de underbara blommorna från Prima marketing, jag kan helt enkelt inte få nog av dem :-)


Mitt bröllop: Trash the dress

Nu hoppar jag fram lite i bröllopsinläggen, faktiskt ända fram tills dess att vi kommit hem från bröllopsresan till Bali.

Då hade vi bokat in en Trash the dress-fotografering med duktiga fotografen
Karin Froom i Halmstad. Fotograferingen var helt galet kul och det blev en massa massa fina bilder. Och det var verkligen ett bra beslut vi tog att även ta dessa bilder så man har lite andra roliga bilder med brudklänningen på, inte bara på bröllopsdagen. Så, tack Karin!

Nu har även Karin lagt upp lite bilder från vår fotografering i sin blogg, så kika in här för att se lite av våra bilder!


Skärmdump från http://www.karinfroom.se/