Mitt bröllop: förberedelserna

Nu kommer det äntligen lite bilder från min bröllopsdag och jag tänkte börja lite med förberedelserna.

Dagen började tidigt med en ordentlig frukost och en stor kopp té för att lugna nerverna som började kännas. När klockan var åtta kom min tärna Jennie och hämtade mig och vi körde till salong Kajsa & Co där vi båda började med att få vårt hår fixat.

   

Efter en sisådär 2,5 timme när allt hår var uppsatt, blommorna på plats och slöjan fäst så var det dags för brudsminkning. Jag hade bokat så att en tjej från Makeup Store kom till frisörsalongen och sminkade oss där så vi kunde ta det lugnt hela dagen.

  


Sen var det äntligen dags för påklädning av min underbara klänning som kommer från Aspera. Jag köpte klänningen redan i mars så jag har gått och kikat på den och klappat den flera gånger när den hängt där hemma och bara väntat på den stora dagen.

 

Och nu till mina fantastiska bröllopsskor! Gjorde en vild chansning och beställde Kina-skor genom att ta mått på mina fötter och sedan välja modell och klackhöjd. Eftersom jag föll för denna modellen så chansade jag och hoppades att de skulle vara lika fina som på bilden. Och när de kom hem efter några veckor, handgjorda just för mig, satt de som handen i handsken (eller foten i strumpan ;-) ) och var till och med ännu snyggare! Så jag blev såååååå glad! Och dessutom till det facila priset av 450:- så var det ett fynd! Sen kunde jag ju inte låta bli att blinga skorna lite så det fick bli mitt "nånting blått". Under sulorna skrev jag alltså "I Do" med blåa strass-stenar, som jag själv tycker blev skitsnyggt! hihi

 

Och här har vi den nästan klara bruden, redo att ge mig iväg!


Alla bilderna i detta inlägg är fotade av min fantastiska vän Jennie!


Frossar i bröllopsbilder och tävlar

Vi har nu fått våra bröllopsbilder som R's svåger tog på vårt bröllop. Hela 4 fulladdade CD-skivor med över 800 bilder. Så nu sitter jag och maken (kul att säga det hihi) och tittar igenom alla fina bilder. Ska sålla ut lite bilder och typ plocka bort de där vi blundar och redigera en del i photoshop osv innan vi ska framkalla dem, så det kommer ta sin lilla tid. Förhoppningsvis hittar vi nåt bra foto vi kan ha till tack-korten också.

Sen vill jag också tipsa om en tävling hos bloggaren
Kelly som jag läser dagligen där man kan vinna ett underklädesset från Lindex nya kollektion, The Inbetween Collection. Hon tävlar ut 5 presentkort och lite nya underkläder kan man aldrig få nog av, så skynda dig att tävla här!


Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter två helt underbara veckor på Bali där vi spenderat vår bröllopsresa!

Bali är verkligen en helt fantastisk ö med mycket att se. Vi har haft otroligt bra väder, 30-33' och 25-28' i vattnet. Alla människor på ön är väldigt vänliga och man blir varmt mottagen vart man än går. Vi har sett otroligt mycket fint och njutit av solen och bara kopplat av i varandras sällskap. Bättre än så här kan det inte bli :-)

Så nu är det bara till att ladda in alla korten från resan så ska ni få se lite mer. Just nu njuter jag av att se bilderna från vårt bröllop som vi har fått.....de är så fina och det är helt otroligt så fina vi var hehe. Ja man får faktiskt skryta om hur vacker man var på sitt eget bröllop ;-)

Idag är näst sista semesterdagen för oss, det känns som det var evigheter sen jag jobbade. Så jag ska njuta till fullo denna helgen. På lördag ska vi runda av allt bröllopsfixande med ytterligare en fotografering. Det är dags för Trash the dress! Så vi får se hur mycket jag trashar klänningen (om jag känner mig rätt så blir det nog väldigt försiktigt). Men det ska bli kul att få ta på sig klänningen en gång till och njuta av stunden och låta sig fotograferas än en gång!

Tack alla söta för de fina kommentarerna!