I love inredningstidningar

Den senaste månaden har vi här varit eld och lågor över vårt husinköp :-)
Olika idéer om vad vi vill göra i huset tar form och det dyker upp minst några olika tankar vi diskuterar dagligen.
Och för att få tips och inspiration slukar jag nu inredningsmagasin som aldrig förr. Mamma kom med ett gäng gamla tidningar för nån vecka sedan och de har flitigt bläddrats igenom från pärm till pärm både en och två gånger om. Min favorit hittills är Allt i hemmet, de har snygga, fräscha reportage och bra inredningstips.

Jag tycker det är kul att testa på korttidsprenumerationer på tidningar på en sådär 3-4 nummer för att få en uppfattning om vad det är för tidning. Ofta går det att hitta riktigt bra priser på
prenumerationserbjudanden och jag brukar beställa på Tidningskungen.se. Dels för att det är bra priser, sen tar prenumerationen automatiskt slut efter de nummer man beställt, det går alltså inte över i nån tillsvidareprenumeration som man måste ringa och säga upp. Och det är helt perfekt tycker jag!

Snart går min prenumeration på Allt i hemmet ut, så frågan är vilken tidning jag ska välja härnäst, eller om det får bli en fortsättning på Allt i hemmet kanske. För det kommer bli en inredningstidning, det är en sak som är säkert. Kika in på Tidningskungen.se och se om du hittar nån favorit!


Bild lånad från www.tidningskungen.se


Beställningskort

I helgen blev det lite pysslande, jag fick scrappat hela två kort igår.
Det ena var ett beställningskort till en tjej som fyller 30. Jag hittade en fin skiss på
Landstokens blogg som jag utgick ifrån och kortet jag gjorde blev såhär:Vit cardstock, mönstrade papper från Basic Grey och 3 bugs in a rug, stämpel Magnolia (tack Jennie!) färglagd med akvarellpennor, siffer-thickers, blommor, blad, pärlfloss och rosa bling!


Gratisbio.se

En riktigt bra hemsida som jag har testat på sistone är Gratisbio.se
När man blir medlem här så samlar man poäng genom att t ex klicka in på hemsidor, ta del av gratiserbjudanden och shoppar på nätet. Så om du precis som jag handlar en del på nätet, så varför inte gå in via Gratisbio och dessutom få poäng för det! Poängen växlar man sen in till presentkort som kan fås i en mängd olika butiker.

Det är enkelt och smidigt att få poäng, jag har bland annat samlat poäng genom att köpa bläckpatroner, köpt skivor på CDON.com, testat filmabbonemang gratis etc.

Så hoppa på du också och bli medlem och börja samla poäng! Om du blir medlem här och anger pearlgirl som rekryterare får du dessutom 75 poäng i start (annars 50p). Det är busenkelt, och vem vill inte få gratis presentkort ;-)


Våren har kommit

Idag är det verkligen vår ute!! Ja det ser ut så i alla fall, jag har inte varit ute idag då jag är lite krasslig och förkyld. Men i alla fall så skiner solen ute och isen har smält på sjön här utanför. Även små krokusar har börjat titta upp i landet utanför vardagsrumsfönstret så nu är det bara att vänta på att tulpanlökarna också ska börja sticka fram, sen är det riktigt vår ute!

Känns som att det är dags att ta och städa undan lite i garderoben och lägga undan vinterkläderna för gott den här säsongen och plocka fram lite fina vårkläder! Jag vill ha färg nu, pasteller och marint!

Lite andra roligheter på sistone är att vi har köpt hus!!! Ett fint hus på 130kvm som vi flyttar in i i juli, så nu står det massa planerande framför oss och det ska bli så kul! Förra våren hade vi fullt upp med bröllopsplanering och jag insåg i veckan hur mycket jag saknade det. Men nu har vi som sagt ett stort projekt med hus att ta tag i så det blir mycket funderande framöver!