1-årig bröllopsdag

I helgen som var firade jag och maken vår första bröllopsdag tillsammans! Och för att fira lite extra denna minnesvärda dag så hade vi bokat in oss på 5-stjärniga Hotell Renaissance i Malmö för en mysig weekend.
Hotellet var riktigt fint, nybyggt i år och jag blev helt kär i inredningen! Vårt rum gick i en blandning av lila och grönt och alla inredningsdetaljer från fåtölj till matta och kuddar, allt följde samma färgtema. Riktigt snyggt och fräscht rum!Så nu har jag blivit sugen på att få in lite lila i hemmet. Skulle nog passa bra till hösten också.

Väl i Malmö när vi checkat in på hotellet begav vi oss ner på stan, som låg närmare än vi trodde då vi bodde precis vid Lilla Torg. Passande nog var det Malmöfestival när vi var där nere så det var massa jippo och folk på stan, riktigt härlig stämning!

Efter en bit mat på fredagkvällen styrde vi sedan stegen mot Stora Torg där vi först tog en tur i Pariserhjulet i skymningen (romantiskt så det förslår) och sen var det konsert med Anna Bergendahl. Jag gillar verkligen henne som artist och tyckte hon var riktigt bra på scen så jag blev jätteglad att hon var där. Här sjunger hon Have a heart, som hon sjöng vid Idol-audition.
Sen blev det självklart lite shopping, goda middagar och drinkar med älsklingen så vi hade en helt underbar helg i Malmö. Hit åker jag gärna igen!


Back on the web

Åh, nu är vi inflyttade i huset och har kommit på plats. Och vi har även fått Internet igen efter att ha varit utan i typ en månad. Jag får erkänna att jag haft lite internet-abstinens av att inte kunna kolla mail, gå sin bloggrunda etc. Så nu har jag hunnit ta igen allt det och det är dags för en uppdatering av bloggen.

Flytten gick riktigt bra även om vi flyttade den varmaste dagen under hela sommaren. 33 grader varmt var det den dagen flyttlasset gick, puh. Men nu en månad senare har vi fått alla möbler på plats och bara några ouppackade kartonger kvar. Nu är det lite småpill som väntar och det närmaste är att fräscha upp badrummet lite. Vi behöver mer förvaring i badrummet nere så vi ska inhandla ett badrumsskåp. Kruxet är att vi inte hittar nåt som matchar de skåp som finns där idag så det blir nog till att byta ut de luckorna. Det blir en tripp till IKEA i helgen så vi får se om vi lyckas pussla ihop det.

Typiskt nog så funkar det inte att ladda upp bilder nu, annars hade jag bjudit på en bild på huset, men det får vänta tills nästa inlägg istället då!

Ha en fin dag!