Önskelista till tomten

När jag var liten brukade jag och min bror alltid skriva varsin önskelista över vad vi önskade oss i julklapp, och la sedan dessa i en liten tomte hemma hos mormor och morfar. Nu vet jag inte om tomten står kvar hemma hos mina föräldrar, men för att vara på den säkra sidan så kommer min önskelista istället här.

Detta har jag önskat mig/önskar jag mig:


Skor - Shepherd: Saga | Parbild
Shepherd Saga ballerinatoffel i rosa

Koziol Babell våningsfat i vitt. Finns hos t ex
Favoritsaker.se


Lexington-handukar i grått
Salladsbestick Grand Cru från Rosendahl. Finns bl a på Royaldesign


Olivsked för att plocka upp oliver utan att få med spadetThe Carrie Diaries av Candace Bushnell. Finns bl a på CDON

Samlingsskivan Beautiful Melodies. Finns bl a på CDON

Lite av varje står på min önskelista, så vi får se vad tomten hittar på.


Recept #6, 7, 8

Igår blev det mycket skapat! Med amerikanska julklassiker på Spotify som sällskap lyckades jag fixa ihop hela tre julkort till Magdas julrecept.

Först ut är recept # 6, ett enkelt kort av kartongfärgad cardstock, mönstrat papper och tiny alpha från Cosmo Cricket.Sen följer recept #7 med ett kaffefilter som stomme. Papper Maja Design, Jingle all the way Cosmo Cricket, snöflingor Reprint.Sist kommer då recept #8 i egen tolkning. Kommer inte ihåg vilket märke pappret är, men det är stansat med Martha Stewart doily lace, blommor WOC och stickles på dem.Det var allt för idag kära vänner. Imorgon blir det nog lite mer skapat så kika in här då igen!


Julrecept #4 och 5

24 November idag och med andra ord precis en månad kvar till jul! Så det är hög tid att fixa med julkorten nu.
För att få lite eld i baken och få till lite julkort har jag hoppat på Magdas julkortsverkstad.

Igår gjorde jag recept nr 4 och 5.

Recept nr 4 var ett stjärnkort.Recept nr 5 är ett kort med kulor av knappar, snörena är handmålade.


True love

Tänkte visa upp ännu en layout i kärlekens tecken med ett foto från vår Trash the Dress fotografering.
Detta är ytterligare ett sånt där foto som jag bara älskar!Papper från ett Nook-paket. Blommor WOC, pärlor Inkido, tiny alpha, fjäril från Landstoken.


Älskad

Tänkte passa på att visa ett av alstrena jag skapade på Risinge-träffen för några veckor sedan. Denna utmaning bestod i att scrappa i enbart färgerna vitt, beige och brunt. Jag visste direkt vilket foto jag skulle använda så då föll inspirationen på plats ganska snabbt. Här har jag scrappat ett kort på min brorson Carl och pappa.Papper från Lily bee och Making memories. Blommor Prima med stickles. Utstansade fjärilar från Cuttlebug-die.


Inkido bloggcandy

Spana in denna underbara bloggcandy hos Inkido! Den tar jag en lott på och håller alla tummarna för att jag vinner. Gör det du också!


Arte Espina

Jag har ett tag kikat efter en dörrmatta att ha i huvudentrén men inte riktigt hittat vad jag hade tänkt mig.
Så efter lite googlande på mattor hittade jag en riktigt snygg matta. Då mitt hjärta slår ett extra slag för just saker med grafiska mönster och bokstäver på så slog det några extra slag när mina ögon fick syn på denna! Gick och suktade efter den ett tag men så i söndags slog jag till och klickade hem den. Supersnabb leverans var det då mattan levererades redan i tisdags, så ett extra plus för det så man slipper vänta när man väl beställt nåt.

Mattan heter Home och är av märket
Arte Espina som gör otroligt snygga mattor. Så nu ligger den i hallen och lyser upp tillvaron och jag kunde inte varit nöjdare. Den finns i flera mått, jag beställde mellanmåttet på 64x97cm och då kostar den 670:-. Finns att köpa på Ullmans mattor

 
Bild lånad från Ullmans mattor


Strix+Pasadena = sant

Så var äntligen våra matsalsmöbler på plats. Efter mycket velande fram och tillbaka, strul med beställning och förseningar så har vi nu äntligen vårt matsalsbord och stolar på plats. Det vita matbordet heter Strix och har en snygg svart pianolackad kant, vilket faktiskt var det vi föll för med just detta bordet. Bordet har även två iläggsskivor så det finns plats för många middagsgäster! Till detta blev det Pasadena stolar i svart läder med vit kontrastsöm och som är klädda ända ner på benen. Är det inte kärlek så säg!