Tjugondag Knut - ska julen redan kastas ut?

Det har tillkommit mycket nya läsare den senaste veckan, kul att ni hittat hit!! Lämna gärna en kommentar, det är alltid kul =)

Ikväll plockade vi ner alla julsakerna............måste tjugondag knut komma så tidigt? Jag tycker nyss jag plockade fram alla grejer. Men nu får jag inte ha grejerna framme längre. Visserligen hade vi extremt lite julpynt uppe i år eftersom vi inte hade nån gran och begränsat med utrymme i vår tvåa så det gick rätt snabbt att plocka ner. Även adventsljusstakarna är nerplockade och ersatta av de vanliga fönsterlamporna. Det enda som inte är gjort det är byte av gardiner. De "vanliga" gardinerna är tvättade och behöver strykas och det tänker inte jag göra. Jag strök alla julgardiner och satte upp dem så jag tycker faktiskt att R får ta och stryka de andra och sätta upp dem. Håller ni inte med mig? ;-)

Satt förresten och kikade igenom veckans reklamskörd och såg till min lycka att Netto denna veckan har en pappersskärare till kampanjpris, en sån med en hel arm man trycker ner (eller Giljotin style som det stod). Så jag satte mig snabbt i bilen och körde till Netto för att införskaffa en sån här liten goding. Såna här grejer brukar nämligen alltid hinna ta slut på netto innan jag hinner dit. Men efter en hel del letande i butiken hittade jag den, så den fick följa med hem.


Bild lånad av Netto

Jag har redan hunnit att testa den och den är riktigt bra. Så behöver du en pappersskärare är denna riktigt prisvärd!
Det är sååå mycket enklare att använda en sån här än att sitta med skalpell som jag gjort sen min skärmaskin gick sönder. Och har man dessutom många kort att göra så är det ett måste. And I´ve got a whole bunch of cards to make! ;-) Men till vad tänker jag inte avslöja riktigt än, den karamellen får ni suga på ett tag till!!

Kommentarer
Postat av: Penni

hihih... undrans vad detta kan vara.. ;-)

Postat av: Angela

Penni: hehe, like you don´t know ;-)

Men imorgon blir det ett litet avslöjande för de andra som inte vet.

2009-01-19 @ 20:53:28
URL: http://pearlgirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback