It's a girl

I helgen var det inte bara det underbara kronprinsess bröllopet som förgyllde vardagen.
I lördags kväll ringde R's syster och bad oss komma upp och passa lilla E. Det var nämligen dags för dem att åka in till BB för att föda sitt andra barn. Så mitt under kronprinsess-bröllopets middag fick vi packa en liten nattväska för att bege oss upp till svägerskan och spendera natten där för att passa lilla E.

Igår eftermiddag kom så en söt liten flicka till världen! Så nu har maken än en gång blivit morbror och jag blivit moster (nu är inte R's familj så mycket för titlar men jag titulerar mig själv moster i alla fall ;-) )

Så idag efter jobbet åkte vi upp till BB för att träffa den lilla nyfödda och det lilla miraklet var så litet och fint. Och både lillan och mamman (som för övrigt fyller år idag!) mådda bra. Så vi fick mysa bebis en liten stund ikväll och det är lika mysigt varje gång.


Såhär liten och fin var den lilla!


Det börjar närma sig....

Nu börjar det närma sig flytt för vår del.
Flytt från vår lilla lägenhet vi bott i sju år till vårt fina hus! Det känns lite overkligt ibland att vi verkligen ska flytta till vårt egna hus, men det är faktiskt sant.

Nu är det mycket praktiska detaljer som ska bestämmas, såsom vilket datum vi ska flytta, beställa telefoni och bredband, välja elbolag, fixa villaförsäkring osv osv. Imorgon är det möte med banken för att förhandla räntor och det känns som vi har rätt bra utgångsläge så det ska bli spännande att se resultatet.

Men mitt i allt detta är det även rätt roligt att även drömma sig bort bland de mjuka bitarna i allt det här med hus, nämligen inredning. Som jag skrivit innan så konsumerar jag inredningstidningar som aldrig förr så högen börjar bli stor nu och jag vägrar slänga någon tidning. Så jag är riktigt sugen på att införskaffa en sån här fin tidningskorg i skinn. Just nu har Mio bra pris på
Brooklyn i brunt skinn, bara 199:- så det får nog bli en liten titt på den i helgen.

Brooklyn

Ha en fin kväll!