Update

Hej igen!

På allmän begäran har jag nu lagt ut priser till de halsband och armband jag säljer. De halsband och armband jag har och som är till salu har jag uppdaterat med pris. Vid intresse kontakta mig eller skriv en kommentar så hör jag av mig.

Jag tar även emot beställningar och designar ett smycke efter ditt tycke och smak!


Inspiration

Inspirationen har gått lite på sparlåga, förra helgen hade jag bestämt mig för att göra lite smycken men jag hade idétorka så det slutade med att jag satt och organiserade mina nyinköpta pärlor från Danmark istället =) Det var ju också rätt så välbehövligt.

Men så igår fick jag massa inspiration men har inte tid ;-( En kompis fyller år och jag har en idé till ett halsband som skulle passa henne perfekt. Jag lägger ut det här när det är klart!

Sen har jag även fått inspiration på ett halsband som jag såg i boken "Passion för pärlor" som jag bara måste göra och som jag faktiskt tänkt att behålla :-) Så imorgon blir det lite inköp!

Nu åter till ordinarie jobbet, kafferasten är snart slut.

Decoupage

Här kommer även lite av mina decoupagealster jag gjort på sistone.


107445-26

Kruka som jag målat och dekorerat med decoupage av en vit lilja, som är min favoritblomma!
107445-25

Jag som en gång sa att jag aldrig skulle köpa mig ett par trätofflor fick i somras den briljanta idén att förvandla ett par tråkiga svarta trätofflor till något mycket roligare =) Jag har först målat dem och sedan dekorerat med hjärtan och ett band över varje toffel.
107445-23

Denna brickan är ett loppisfynd på Lions Loppmarknad i Laxvik i somras, där var den dock tomteröd och sliten. Efter lite sandpappring, målning och dekoreration med blommor blev den så här fin! Mycket bättre nu!
107445-22

Denna krukan var faktiskt den första saken jag provade decoupage på och resultatet blev riktigt bra!
107445-21

Ett par gamla kaviarburkar kan man göra mycket med! Jag har dekorerat dem med havsmotiv och sedan frostlackat dem och nu är de istället små ljuslyktor för värmeljus! Passade perfekt på bordet till kräftskivan =)
107445-20

Även denna vas är ett loppisfynd från Lions i Laxvik. Jag har dekorerat den med tulpanmotiv och sedan frostlackat den. Jag ser fram emot att sätta fina tulpaner i den till våren!

De luxe

107445-19
Detta armbandet är gjort av en guldlänk där jag har satt på berlocker av pärlor i pärlemo, grönt och vinrött.107445-18

Purple Rain är gjort av lila vaxade pärlor, bruna och guldiga glaspärlor samt rispärlor och är dekorerat med guldiga pärlfästen. Pris: 100:-107445-16

Gala är ett "modellbygge" ;-) gjort av facetterade vinröda pärlor och stålgråa pärlor med silverlänk. Perfekt för fina tillfällen och galamiddagar :-)

Höstdröm

Här är höstkollektionen ;-)


107445-17

Detta halsbandet är gjort med dubbla rader ner till i bruna glaspärlor samt turkosa och pärlemo vaxade galspärlor och rispärlor.107445-14

Detta armbandet är gjort av glaspärlor i olika bruna toner. Pris: 75:-107445-13

Detta armband är gjort i "rälsmodell" av stavpärlor och glaspärlor i brunt och guld toner.
Pris: 45:-
107445-12

Detta armband är gjort av glaspärlor i olika former i bruna toner och är i set med halsbandet nedan som är gjort av samma pärlor. Pris: 50:-

Höstdröm

Pris: 150:-


Golden Green

Halsband gjort av små och stora glaspärlor i grönt och guld/silvriga toner samt facetterade gröna glaspärlor.


Golden Green


Lime Twist

Lime Twist är ett knythalsband som viras dubbelt och sedan knyts. Det är gjort av ljusgröna glaspärlor samt facetterade pärlemopärlor. Även hänget är i pärlemo.
Lime Twist

Pris: 100:-

Shade of Pink

Matchande armband till halsbandet nedan, gjort med samma typ av pärlor.

Shade of Pink


Shade of Pink

Shade of Pink är också ett knythalsband i dubbla rader gjort av glaspärlor i rosa toner och silver samt silvriga rispärlor. Kan knytas enligt bilden eller viras dubbelt runt halsen.

Shade of Pink


Carribean blue

Carribean blue är ett knythalsband gjort av pärlemo- och turkosa vaxade pärlor samt rispärlor.


107445-6

Pris: 75:-


Blått, blått, blått

Detta halsband är gjort av blåa glaspärlor och pärlemovita vaxpärlor samt en blå folierad glasmedaljong.


Blått, blått, blått

Pris: 125:-

Ocean dream

Här är Ocean Dream gjort på genomskinliga glaspärlor och turkosa folierade glaspärlor samt stavpärlor.


Turkos

Pris: 100:-Summer Breeze

Nu har jag äntligen fotat de smycken jag gjort. Nästan alla smycken är namngivna och finns bara i ett exemplar.  Här nedan är Summer Breeze gjort av vaxade pärlor samt glaspärlor. Halsbandet har öglelås och längst ner en lampwork pärla.halsband med ögla

Pris: 200:-

Full fart mot helgen

Så var det äntligen fredag!!

Jobbfesten igår var väldigt lyckad! Exotisk planka och lite gott rosévin är aldrig fel =) Sen fick jag till det med en väldigt god drink jag fick på en bar i Spanien och har nu klurat ut de rätta proportionerna. Här kommer receptet till er som gillar goda sommardrinkar:
4cl Bacardi
2cl Malibu
Ananasjuice
några stänk grenadine

Smaskens ;-)

Det var däremot ingen som blev jätterund om fötterna, får skylla på för många chaufförer =) Men trevligt hade vi i alla fall!

En annan rolig sak med festen var att jag sålde två halsband till jobbarkompisar!!! Nu börjar det ta fart. Jerry köpte ett halsband och armband i set som går i pärlemo, ljusblått, turkost och mörkblåa toner. Det blev tydligen en väl uppskattad present av flickvännen. Tyvärr hade jag inte hunnit fotografera det innan så jag kunde lägga in det här, men Jerry har lovat att fotografera det åt mig så jag kan lägga in det här senare.
Sen köpte Jenny ett av de halsband jag blivit mest nöjd med som är gjort av glaspärlor med en medaljong som går i bruna toner.

I helgen blir det nog lite pysslande skulle jag tro, har dock inte bestämt mig för vilket projekt jag ska påbörja, om jag ska göra smycken eller måla nåt. Det märker vi snart! Sen så måste jag ju förstås plugga lite tyska också........så det ser ut som att det blir en fullspäckad helg.


See ´ya


LUNCH!!

Nu är det lunchtime =)

KRASSLIG

Hej igen!

Har varit några hektiska dagar sedan jag skrev sist. Har lyckats dra på mig en förkylning som har satt sig på halsen så det gör såååå ont. Försöker bota det med varmt té med honung =)

I tisdags var det återigen dags för lektion i tyska, jag har aldrig gått på en kurs som har gått så otroligt snabbt fram. Från en gång till en annan har vi ca 150 glosor + massa grammatik!!! När ska jag hinna lära mig allt??? Men men, det är ju trots jag själv som har valt att läsa en kurs och jobba heltid samtidigt hehe.

Jag har inte hunnit göra några nya smycken de senaste dagarna, däremot "råkade" jag kika in på Panduros hemsida och såg att de hade REA i webbshopen!!! Då började det klia i mina pysselfingrar =)
Det fanns rätt så mycket roliga saker att göra till jul och jag köpte dessa små söta änglarna som jag tänkt göra till jul, söta va?

Foto: Panduro
Foto: Panduro

Nu är det snart lunch!!! Jippie =) Ska gå och köpa mig nåt riktigt gott att äta.
Sen ikväll blir det lite jobbfest hemma hos mig! Får väl se om en eller annan kan supas under bordet ;-)) (skojar bara)

Ha det bra!
Hej allihop!

Tänka sig att jag har blivit bloggare! Vem hade kunnat ana det? ;-)
Här har jag tänkt att lägga in lite av mina alster, allt ifrån egendesignade smycken till annat roligt pyssel!

Till en början kommer här en bild på ett smyckeset jag gjort och som postas idag =)107445-1


Vi hörs snart igen!