Det här med att fylla år

Inte många dagar kvar nu tills min födelsedag då jag blir hela 29 år. Det är helt otroligt vad snabbt tiden går och det känns som att åren går fortare år för år, skumt det här.

Men en sak som är kul med att fylla år är ju att man kan önska sig födelsedagspresenter. Det jag har önskat mig i år på lite olika håll är detta:


  

                                                    

   

MiMa\


Från vänster uppifrån: Parfym från Givenchy Ange ou demon- le secret, Scrapbookingpappersförvaringsväska (det längsta ordet pappa nånsin hört ;-) ) bröllopsalbum, Bakboken A piece of cake av Leila Lindholm, Donkeyboy's cd Caught in a life, Presentkort på "min" skönhetssalong Nuna, Presentkort på MiMa's scrapbooking.

Sen vill jag ju såklart ha en härlig dag med familjen!


Vart tog hon vägen?!?

Ja det kan man verkligen undra....

Men nu är jag tillbaka efter en tids bloggpaus, redo med massa ny inspiration! Jag har varken haft tid, lust eller ens inspiration att blogga den sista månaden och då är det ju ingen mening. Det måste vara kul! Så istället för att blogga har jag istället passat på att läst massa andra bloggar, har dock varit lite dålig på att kommentera men det ska det bli ändring på!

Så första inlägget för i år, såhär den 8 februari blir en LO som jag gjorde till bröllopsalbumet i helgen när jag och fina
Jennie hade scrapdag! Och fotot jag har scrappat i denna LO är passande nog min profilbild här på bloggen, så vad passar väl bättre än att starta med det!Layouten fick jag inspiration till på Nook där en tjej hade scrappat så fint, så jag har nästan liftat rakt av. Det fina fotot på mig är det duktiga Jennie som har tagit.