Underbar helg

Vilken underbar helg det har varit! I fredags var både jag och Richie lediga så det var skönt att lyxa till det lite med sovmorgon innan vi begav oss till bagaren för att prata bröllopstårta. Ni kanske minns efter ett tidigare inlägg att vi var lite  oroliga över detta konditoriet eftersom de visade bilder på tårtor de gjort för 15 år sen! Men när vi fick träffa bagaren och berätta om hur vi ville ha det så ska det nog faktiskt bli som vi har tänkt oss så nu har ett orosmoln försvunnit :-)

Sen åkte vi ut till lantstället och slappade i helgen och var även på barndop. Med andra ord en helg full av sollapande och softande i värmen!

I söndags bar det sen hemåt igen då vi skulle ut till vår festlokal för att provsmaka lite förrätter till bröllopet och även få lite tips på viner. Och jag kan lova att vi blev bortskämda! Maten var underbart god och menyn är nu helt bestämd, och vilka viner sen!! Vi provade totalt sex olika viner och jag kan väl låta bilderna tala för sig själva......vi hade en helt underbar tre timmar lång lunch!


Kommentarer
Postat av: Penni

oh my! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback